RSS

Ayupure Slim: Cara Kuruskan Badan Bagi Mereka Yang Serius Nak Kurus Cara Orang India


Ayupure Slim: Cara kuruskan badan secara semula jadi

AMARAN: HANYA YANG SERIUS NAK KURUS SAHAJA BERANI BACA!

Ramai orang bertanya kepada kami isu yang sangat serius. Bagaimana cara nak kuruskan badan? Adakah ada cara nak kuruskan badan atau petua kuruskan badan yang betul-betul berkesan?. Bukan susah nak jawab soalan ini. Soalnya hanya mahu dan tidak sahaja.

Cara paling senang kuruskan badan tentu sekali bersenam. Bakar lemak sambil keluar peluh. Hidup pun sihat dan aktif. Tapi berapa ramai suka bersenam. Nak sangat bersenam, tapi tak ada masa. Macam mana?.

Semakin lama semakin gemuk. Nak sangat kurus. Tengok orang kurus nampak cantik je. Gemuk tak cantik ke?. Cantik juga, tapi tak ramai tertarik. Tu lah masalahnya. Kalau lah ada cara untuk kuruskan badan yang betul-betul mudah dan berkesan kan senang?

Nak bersenam tak ada masa. Minum air limau tiap-tiap hari pun tak kurus juga. Asid tu. Asid bakar lemak ke?. Anda yakin?. Semua asid cairkan lemak ke?. Entah-entah ^%$$ je yang cair nanti. He he..

Kalau kita tengok di kaca TV banyak produk kuruskan badan. Ada murah, ada mahal. Tak kisahlah semua tu. Yang penting, adakah ia benar berkesan?. Kalau nak lebih elok, masuk spa atau program kuruskan badan orang putih tu.. ala.. dari london tu. Tapi mahal gila. Mana mampu?.

Niat nak kuruskan badan tu ada. Tapi terhalang kewangan pula. Lagipun berjaya atau tak belum terbukti lagi. Tapi kalau dah nekad nak kuruskan badan. tak pedulilah mahal ke murah. Jadi ke tak. Yang penting cuba ye tak?. Sampai bila nak rasa rendah diri, di permainkan hanya kerana sedikit gemuk?. Cinta di tolak kerana nak sara tak mampu?. Eh...ada ke macam tu?. Alasan je tu...

Tapi mungkin tak mustahil untuk kurus cara mudah. Baca sampai habis dulu baru percaya.

Ada ke cara kurus cara mudah?. Ni tak lain. Nak jual produk lah ni.

Tak. Bukan semata-mata jual produk. Tapi nak tolong abang-abang jadi macho, kacak, adik-adik jadi comel, kakak-kakak jadi lawa. Tu je. Nak percaya tak percaya terpulanglah.

Ni saya nak perkenalkan produk dari India. Formula Ayurveda. Pernah dengar ayurveda?. Ayurveda ni macam kita jamu lah. Indonesia popular jamu. Kalau tengok lepas bersalin pun ibu-ibu indonesia ni slim-slim je. Samalah macam India. Ayurveda ni sangat popular. Formula beribu tahun dah. Sampai di ajar ke University. Tengok model-model dan pelakon India. Aishwarya contohnya. Dulu gemuk gila. Sekarang dah comel balik dah. Tentu ada rahsianya.

Rahsia ni belum ramai lagi tahu. Sebab tu rasa terpanggil untuk kongsi. Lagipun benda baik. Apa salahnya. kan?.

Jadi kenalkan produk ni. Ayupure Slim. Memang best produk ni. Dah popular seluruh dunia. Tahun ni baru nak masuk Malaysia. Kira bertuahlah dapat tahu benda ni awal-awal. Peratus kejayaannya amat tinggi. Dan Terbukti secara saintifik pula tu. Yang penting ia halal. Tak ada dadah. Tak ada kimia berbahaya. Tak ada enzim binatang. Gunakan dengan selamat. Yakin tanpa was-was.

Formulanya 100% herba tanpa kesan sampingan

ayupureslim ayuveda formula


Bagaimana Ayupure Slim ni berfungsi?.

Ayupure slim ni  mempunyai bahan kuat cairkan lemak anda dan kempiskan perut anda. Ayupure Slim menggalakkan metabolisme lemak melalui Guggulsterones yang merangsang kelenjar tiroid anda untuk menghasilkan lebih banyak hormon pembakaran lemak seperti thyroxin. Dan Curcumin dalam ekstrak kunyit mengaktifkan gen isyarat pembakaran lemak  PPAR gamma  untuk menghasilkan sel-sel lemak yang lebih mudah untuk metabolisme .

Pada masa yang sama , Asid Hydroxycitric (HCA) dalam ekstrak Kokum menghalang penukaran gula kepada lemak. Dan ekstrak Boerhavia mengenakan satu anti-tekanan , kesan adaptogenic yang membantu badan anda untuk menormalkan tahap hormon tekanan dan mencegah meningkat penyimpanan lemak.

Ayurpure Slim juga memberikan fitonutrien berikut yang terkenal dengan anti-tekanan dan faedah anti -obesiti: Asid askorbik , Beta -Carotene , Chromium , Diosgenin , Serat , Limonene , dan zink

Dengan Ayupure Slim:

-Boleh turun sehingga 8kg sebulan.
-Meningkatkan metabolisme
-Mengawal tekanan darah anda
-Meningkatkan tahap kelembutan kulit anda
-Cara kuruskan badan secara semula jadi paling berkesan
-Menahan rasa lapar selepas makan
-Kekal bertenaga sepanjang hari bekerja walau kerja berat

Berkesan ke?.

Cakap banyak tak gunalah kan?. Promosi je lebih. Tapi apa kata layan dulu gambar di bawah. Sebelum dan selepas. Jangan cakap "Hakak tak payung okey?"
http://tinyurl.com/pt98why

Sebelum gemuk, selepas kurus

Ayupure slim ni adalah berdasarkan ubatan ayurvedic. Jadi kesannya tak adalah cepat macam ubat lain. Ada ke patut tanya boleh ke kurus seminggu atau jamin kurus seminggu. Orang tak makan seminggu pun belum tentu kurus. Tak percaya?. Cuba tak makan seminggu. Boleh ke turun 10 kg?. Tentu tak boleh. Ubat Ayupure Slim ni bertindak perlahan-lahan. Orang kata diet secara sihat. Tak adalah diet sampai tak ada tenaga. Nak pergi kerja pun tak larat. Sampai rumah pengsan. Haha. Tak makan punya pasal. Tu lah.

Nak gunakan Ayupure Slim ni mudah. Cuma kena sabar. Kesan ambil masa lama sikit. Makan 2 kali sehari. 1 pagi 1 malam. Dan minum air. Itu sahaja.

Mungkin ia mudah. Nampak mudah. Tapi betul-betul berkesan. Dan kesannya sepertimana yang kita inginkan. Jamin 95%.

Usah bazir wang untuk produk lain.

Sekiranya anda sudah puas mencari ubat kurus, cara kuruskan badan, petua kurus, teknik nak kurus, diet khas dan sebagainya tapi hasilnya tak berjaya. Tak ada salahnya cuba produk ini. Jamin puas hati dengan produk kami. Harga pun mampu. Pastinya berbaloi!

Nak kurus. Nak macho. Nak hensem. Nak cantik. Nak slim. Nak dapatkan saiz badan idaman. Semuanya hanya dengan 1 tindakan!

Percayalah ni lah ubat terbaik untuk selesaikan masalah anda. Jangan biarkan diri terus bermasalah..

Bagaimana RM4.50 mengubah kehidupan anda...

Rawatan ini sudah pun popular di barat dan menjadi semakin popular di Malaysia. Produk ini sentiasa habis  di jual tetapi jika anda dapat membelinya anda di kira sangat bertuah. Walaupun rawatan ini sangat efektif ia sangat berpatutan. Rawatan untuk 3 bukan misalnya hanya bernilai RM4.50 sehari!. Ini di kira sangat rendah berbanding kesan terbaiknya terhadap kehidupan dan perhubungan masyarakat. Buangkan rasa rendah diri anda.

Jika anda ingin mengambil kesempatan terhadap tawaran kepada pembaca kami, sila klik di sini: AYUPURE SLIM. Anda akan mendapat harga murah secara automatik bila gunakan link ini.
Order enlargexl

Ayupure Slim: Cara kuruskan badan secara semula jadi
 ORDER CEPAT SEBELUM KEHABISAN STOK!
Boleh bayar cash (cod), credit card atau bank in. (online, ATM, CDM).

Nasihat: Hati-hati jika beli dengan syarikat lain. Ada kemungkinan tiruan atau ubat cina penuh dadah perangsang. Hanya beli dengan kami pengeluar dan penjual sah. Jamin Original. 100%

Adakah anda mempunyai pengalaman dengan diet atau kuruskan badan?. Sila tinggalkan komen di bawah!

WASAP/MSG CODE AYUPURESLIM: +60178510600 FAIZUL
__________________________________________________________________________________
Harga Ayupureslim Promosi: 1 box RM179+RM40 pos dari Singapore, 2 box RM279 pos percuma, 3 box rm399 pos percuma. 

Demi ALLAH, Jamin Sampai!. 100% pulangan wang di kembalikan kalau tak sampai lebih 2 minggu!

___________________________________________________________________________________
Bagaimana menghantar ke Malaysia?.

Kami menghantar guna courier dari singapore. Makan masa 3-7 untuk sampai. Kami mempunyai 2 method penghantaran dan cara bayaran.

a) Bank in- Seluruh Malaysia dan kami pos pakai G dex. Kalau sibuk dan selalu tak ada di alamat kami syorkan cara ni. G dex akan simpan barang anda untuk anda ambil bila-bila masa sekiranya gagal menghantar ke alamat anda

b) COD atau cash on delivery- Bayar cash bila sampai pada posmen. Kami akan pos ke alamat anda. Bila sampai bayar cash sahaja jumlah pesanan anda pada posmen.Tapi COD hanya hantar 3 kali dan kalau tak dapat hantar barang akan kembali ke singapore sebab belum bayar. Buat masa ni kami boleh cod ke negeri di bawah. COD kami guna yamato delivery. Boleh check kawasan cod kat sini

Kelantan- Kota Bharu

Terengganu- Kuala Terengganu

Kedah-Sungai petani, Kulim

Pahang-Kuantan

Perak-Ipoh

Melaka- Ayer Keroh, Bandar Hilir, Bandar-bandar besar Melaka, Melaka Tengah

Selangor- Banting, Batu caves, Kelana Jaya, Puchong, Subang Jaya, Damansara, Serendah, Bukit Sentosa, Batu Arang, Subang Airport, Petaling Jaya, Bandar Sunway, Dengkil, Beranang, Bangi, Semenyih, Serdang, Seri Kembangan, Cheras, Batu 9 Hulu Langat, Kajang, Pulau Indah, Jenjarom, Teluk Panglima Garang, Kapar, Puncak Alam, Klang, Shah Alam.

Kuala Lumpur- Seluruh Kuala Lumpur, Putrajaya, Cyberjaya

Penang- Seluruh penang

Johor- Batu Pahat, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Skudai, Gelang Patah, Nusa Jaya

COD makan masa 3-7 hari ya. Kena ada alamat tetap @ tempat kerja sebab kami guna posmen courier. 
 __________________________________________________________________________________
ORDER AYUPURESLIM MANUAL:

Yakin dan nak beli Ayupureslim lebih pantas?. 
Penghantaran pantas seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Pos Percuma

COD: -Bayar cash bila sampai pada posmen. tak di galakkan kalau sentiasa sibuk dan tak ada di rumah atau alamat: Rujuk cod list di atas

Sekiranya anda dalam kawasan COD. Msg Nama, alamat, Jumlah pesanan serta kod cod ayupureslim ke 0178510600- Faizul

Contoh: Nisa. Ayupureslim 3 box. COD No 13, jalan cheras, cheras 56000 kuala lumpur.

Bank in:- Seluruh Malaysia termasuk Sabah dan sarawak. Barang akan di simpan di pejabat G dex kalau ada masalah tak sampai. Boleh ambil bila-bila masa.

Maybank: 501011680385 : Highline Pte Ltd.

Wasap resit. Tuliskan nama produk. Nama, alamat, jumlah pesanan dan  no telefon ke +0178510600 atau hantar ke we chat : enlargexl

Harga: 1 box rm219. 2 box rm279. 3 box rm399

Contoh :

Nama : Nisa Ayupureslim 3 box. No 13, jalan cheras, cheras 56000 kuala lumpur. 

Boleh CDM, ATM, ONLINE TRANSFER. Kalau dari bank lain buat interbank atau 3rd party transfer. Wasap resit ya. Penting. Tak ada resit kami tak proses.

Nota: Pesanan akan sampai 3-7 hari dari tarikh cod atau bank in. Tracking akan di berikan. Boleh check. Jangan risau

PENGHANTARAN PANTAS!!~
testimoni ayupureslim kuruskan badan

#keyword : cara kuruskan badan, kuruskan badan dengan berkesan, nak kurus, kuruskan badan, diet, gemuk, jaga kesihatan, awek melayu, awek melayu bogel, kuruskan badan secara semulajadi

SESIAPA YANG  MENCARI PRODUK UNTUK LELAKI LEH CUBA SINI. KHAS UNTUK LELAKI PERKASA. 1 LAGI PRODUK KAMI!


http://enlargexl.blogspot.my/2015/09/besarkan-zakar-secara-semula-jadi-1.html

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Kik Yee Siang said...

hi

wenghonn kan said...

Hi semua, tahniah kepada orang yang telah berjaya kurus.
formula yang paling baik untuk menguruskan badan yang saya mengikut adalah dengan formula berikut:
Senaman HIIT + Makan Makanan Sihat + Konsistant= KURUS !
Cara Mengecilkan Perut Dengan Cepat

Post a Comment