Top menu

Monday, 20 February 2017

Ubat Kuruskan Badan (Fat Burner) Yang Paling Berkesan Malaysia 2017

ubat kurus paling berkesan

Masalah berat badan merupakan salah satu masalah yang sering dialami oleh rakyat Malaysia, terutamanya kaum hawa. Perkara ini tidak boleh dinafikan kerana statistik membuktikan bahawa kadar dan jumlah warga yang mengalami masalah berat badan berlebihan semakin meningkat tahun demi tahun.

Masalah ini bukan sahaja membawa satu masalah kepada bentuk badan dan kecergasan seseorang, malah ia juga boleh menyebabkan masalah kencing manis, sakit jantung, tekanan darah tinggi dan pelbagai lagi masalah kesihatan yang lain.

Oleh itu, anda perlu mengubahnya, dan salah satu daripada cara yang berkesan untuk menurunkan berat badan adalah dengan menggunakan ubat kurus. Ia juga lebih dikenali sebagai fat burner.

Pada kali ini, kami ingin berkongsikan 1 produk dan ubat kuruskan badan (fat burner) yang paling berkesan untuk rakyat Malaysia pada tahun 2017.

Kami membuat review ke atas produk/jenama fat burner ini dengan mengutarakan bagaimana ia boleh membantu menurunkan berat badan, adakah terdapat sebarang kesan sampingan dan di mana anda boleh dapatkannya

Perkenalkan Ayupureslim. Apa tu ayupureslim?.

ubat paling berkesan kuruskan badan

Kelebihan Ayupureslim

-Boleh turun sehingga 8kg sebulan.
-Meningkatkan metabolisme
-Mengawal tekanan darah anda
-Meningkatkan tahap kelembutan kulit anda
-Cara kuruskan badan secara semula jadi paling berkesan
-Menahan rasa lapar selepas makan
-Kekal bertenaga sepanjang hari bekerja walau kerja berat

Di sini saya ingin memberikan beberapa Fakta dalam bentuk soal jawab kepada anda yang ingin tahu lebih lanjut tentang Ayupureslim.

1. Apa tu Ayupureslim?.

Ayupureslim atau Ayupureslim Intense adalah ubat herba yang sangat terkenal dalam dunia. Baru sahaja  memasuki pasaran Malaysia tahun ini 2015. Ayupureslim sangat terkenal di luar negara dan di iktiraf antara ubat yang berkesan dan paling selamat di dunia. Ayupureslim ni berasaskan herba ayurveda. Satu-satunya produk terbaik dan selamat di pasaran serta termurah berbanding ubat yang berasaskan medical drug.

2. Apa tu Ayurveda?.

Ayuveda adalah kajian tentang herba di India. Ia berasaskan kitab lama veda. Sejak dari zaman nenek moyang lagi telah amalkan. Kalau di india apa-apa sakit pun akan rujuk ubat ayurveda. Sekarang ayurveda telah tersebar ke seluruh dunia. Dan kajian tentang ayurveda telah di jalankan dan di ajarkan di universiti seluruh dunia. Memang kelas dan berkesan ubat jenis ini. Sama macam tempat kita tongkat ali dan kacip fatimah juga.

Rujuk kolej ayurveda India dan Usa: MD India, USA

3. Apa kelebihan Ayupureslim atau AyupureSlim Intense ini?.

Kelebihan Ayupureslim atau Ayupureslim Intense ni adalah ianya herba. Jadi selamat dan juga halal.  Tanpa risau kesan sampingan.Ayupureslim akan membantu membakar lemak secara pantas dan selamat. Tiada rasa lapar. Dan tiada kesan sampingan. Boleh di ambil oleh ibu-ibu yang menyusu Tidak akan memebrikan kesan kepada bayi atau mengurangkan susu ibu. Tetapi ibu mengandung di nasihatkan tidak memakannnya. Risau jika ada kesan sampingan pada kandungan.

Fakta: Ayupureslim @ Ayupureslim Intense adalah satu-satunya ubat herba paling selamat dalam dunia

4. Bagaimana cara pengambilannya?.

Untuk Ayupureslim cara pengambilannya adalah makan 2 biji sehari. 1 pagi 1 malam.selepas makan. 1 box ada 60 biji. Cukup sebulan. Manakala untuk Ayupureslim Intense ia mempunyai 10 sachet. Makan 1 sachet setiap 3 hari di campurkan dengan segelas air. Ayupureslim Intense ini lagi kaw dan keras dari ayupureslim biasa. Hanya untuk mereka yang inginkan kesan segera.

5. Kalau ada penyakit lain bolehkah makan?.

Boleh. Tak ada masalah. Apa-apa penyakit boleh makan. Cuma kami tak galakkan kalau ada penyakit kronik macam pembedahan jantung, potong kaki kerana diabetes. Bukan tidak boleh. cuma tak di galakkan bimbang komplikasi. Paling kami takut alahan ubat @ herba. Sekiranya ada tanda tidak elok selepas ambil ubat ini. Segera dapatkan nasihat doktor. Sekiranya ada surat doktor ubat ni bahaya. Boleh kemukakan kepada kami. Kami akan bagi pulangan wang dan pampasan sekiranya memang terbukti anda mengalami kesan negatif kerana ubat ini.

6. Ibu mengandung boleh makan?

.Maaf. Ibu mengandung kami tak galakkan makan. Tapi ibu menyusu boleh makan. Tidak membahayakan bayi. Tidak akan mengurangkan susu. Usia lanjut juga boleh makan. Tidak ada masalah


7. Bagaimana anda menghantar ke Malaysia?

Kami menghantar guna courier dari Singapore. Makan masa 3-7 untuk sampai. Kami mempunyai 2 method penghantaran dan cara bayaran.

a) Bank in- Seluruh Malaysia dan kami pos pakai G dex. Kalau sibuk dan selalu tak ada di alamat kami syorkan cara ni. G dex akan simpan barang anda untuk anda ambil bila-bila masa sekiranya gagal menghantar ke alamat anda

G DEX service

b) COD atau cash on delivery- Bayar cash bila sampai pada posmen. Kami akan pos ke alamat anda. Bila sampai bayar cash sahaja jumlah pesanan anda pada posmen.Tapi COD hanya hantar 3 kali dan kalau tak dapat hantar barang akan kembali ke singapore sebab belum bayar. Buat masa ni kami boleh cod ke negeri di bawah. COD kami guna yamato delivery. Boleh check kawasan cod kat sini

COD yamato delivery

Kelantan- Kota Bharu, Bachok, Beris Kubur Besar, Alor Mas

Terengganu- Kuala Terenggan, Kuala Berang, Ajil, Besut, Setiu

Pahang-Kuantan

Perak- Ipoh.

Melaka-Ayer Keroh. Merlimau, Jasin, Sungai Rambai, Alor Gajah, Lubok Cina. Masjid Tanah, Kem Terendak, Sungai Udang. Tanjong Keling.

Selangor- Banting, Batu caves, Kelana Jaya, Puchong, Subang Jaya, Damansara, Serendah, Bukit Sentosa, Batu Arang, Subang Airport, Petaling Jaya, Bandar Sunway, Dengkil, Beranang, Bangi, Semenyih, Serdang, Seri Kembangan, Cheras, Batu 9 Hulu Langat, Kajang, Pulau Indah, Jenjarom, Teluk Panglima Garang, Kapar, Puncak Alam, Klang, Shah Alam, Beranang, Dengkil, Sepang, Bukit Sentosa

Kuala Lumpur- Seluruh Kuala Lumpur, Putrajaya, Cyberjaya

Penang- Seluruh penang

Johor- Batu Pahat, Ulu Tiram, Pasir Gudang, Skudai, Gelang Patah, Nusa Jaya, Masai.

Negeri Sembilan- Seremban, Port Dickson, Ayer Hitam, Lukut, Linggi. Serting, Mantin, Nilai, Labu, Durian Tawar, Batu Kikir

COD makan masa 3-7 hari ya. Kena ada alamat tetap @ tempat kerja sebab kami guna posmen courier.

8. Bolehkah anda menghantar ke tempat saya. Saya hanya percaya bila dapat barang dan nak bayar melalui cash on delivery. Tapi alamat saya tak termasuk dalam cod list. Anda syarikat besar, tentu boleh hantar. Percayalah saya akan bayar.

Maaf. Tak boleh. Kami hanya boleh cod seperti tempat tertera. Dan bank in selainnya. Untuk elakkan masalah.

9. Adakah jamin sampai?

Demi Allah jamin sampai. Kecuali delivery company ada masalah atau ada masalah lain. Sekiranya tidak sampai selepas 2 minggu kami akan kembalikan wang anda 100%. Sila berhubung dengan kami segera.

10. Bagaimana untuk berhubung dengan syarikat anda atau bagaimana untuk order?.

Anda boleh order online. Kami akan hubungi dalam masa 5 minit. Kami juga mempunyai Chat Support di website kami. Servis 24 jam. Kami mempunyai pasukan customer support yang akan uruskan segala hal berkaitan pelanggan. Kami tak ada agen atau kedai.

HARGA: 1 box  (1 bulan- 60 biji) = RM179 + RM40 pos dari Singapore= RM219. 2 Box RM299. 3 box RM399

NOTICE : TERBARU! AYUPURESLIM INTENSE DALAM BENTUK SERBUK. LEBIH PANTAS BERKESAN, LEBIH KERAS DAN CEPAT KURUS.
1 BOX RM219, 2 BOX RM299, 3 BOX RM399
http://www.ayurpureslim.com/my/?affiliate=1&subid=blog


Stok akan habis dalam
http://www.ayurpureslim.com/my/?affiliate=1&subid=ayupureblog


http://www.ayurpureslim.com/my/?affiliate=1&subid=blog
 _______________________________________________________________________________

PENGHANTARAN PANTAS!
testimoni ayupureslim kuruskan badan 

#keyword : #cara kuruskan badan, #kuruskan badan dengan berkesan, #nak kurus, # kuruskan badan, diet, #gemuk, #jaga kesihatan, #awek melayu, #awek melayu cantik, #kuruskan badan secara semulajadi, #ubat kurus paling berkesan, #ubat kurus semula jadi,ubat kurus cepat, #cara kuruskan badan dengan cepat, #cara kurus semula jadi, #kuruskan badan dengan cepat, #kuruskan badan semulajadi, #mitos kuruskan badan, #keburukan terlalu kurus, #betul ke semua ubat kuruskan badan tak berkesan?. #Suami sayang kurus, #Cantik lepas kurus 





0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.